Gitan Glas
 voor Kunst en Ambacht

Nieuws & Agenda

Op deze pagina ziet een overzicht van onze activiteiten en exposities.


30 maart - 8 mei 2024: Expositie Feest

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van cc Elckerlyc is er een mooie expositie van cursisten van de Weckwinkel met als thema Feest en Huisgenoten van Elckerlyc.


In deze expositie zijn ook nieuwe werken van Gitan Glas tentoongesteld:

- een prachtig door Ankie gebrandschilderd jeugdportret van Margits zoon.

- Mrs Merryweather, een "inspired by Tom Fredo" glas-in-lood werk.17 december 2023: Hall-markt, Hall of Fame Tilburg

Op 17 december is het weer zo ver; de Hall Markt komt alweer gevaarlijk dichtbij en terug naar de Hall Of Fame, een unieke locatie binnen de Tilburgse spoorzone. Het ideale moment om kennis te maken met de Hall of Fame, lokale ondernemingen en hun producten. Daarnaast is dit het ideale moment om familie of vrienden te voorzien van cadeau's voor de feestdagen. Een ding is zeker; er is voor ieder wat wils te koop bij de Hall Markt.10 december 2023: Kerstmarkt Goes

Sfeervolle kerstmarkt 9 en 10 december, waar wij op zondag aanwezig zijn.
De kerstmarkt in de Grote Kerk en in een mooie kersttent maakt het kerstgevoel dit jaar compleet. Naast kramen en stands met kerstartikelen, leuke cadeautjes en bijzondere hebbedingetjes kan je ook genieten van muzikale optredens in kerstsfeer met een vleugje Dickens.
Zaterdag 9 december van 11.00 tot 17.00 uur en zondag 10 december van 12.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis!19 november 2023: Sint & Santa Kadomarkt Maarssenbroek

Op de Sint & Santa kadomarkt in Maarssenbroek zijn wij een van de 35 creatieve deelnemers. Deze kadomarkt wordt georganiseerd door Pottenbakkerij Athena Keramiek te Maarssen in verband met het 15 jarig bestaan.


 

6 augustus 2023: Glasmarkt Lommel

We zijn ook aanwezig op de bekende jaarlijkse glasmarkt in Lommel.
Meer dan 60
internationale glaskunstenaars tonen hier hun glastechnieken.
Kom kijken naar een grote collectie unieke kunstwerken.
Locatie: Stadscentrum Lommel. Toegang gratis.9 juli 2023: The Living Museum Markt Tilburg

Gitan Glas is aanwezig op The Living Museum Markt in Tilburg
Kom een kijkje nemen om mooie kunstwerken shoppen! 15 april - 7 juni 2023: Expositie Kleurrijk

Tijdens deze leuke expositie in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek zijn, naast drie glaskunstwerken van Gitan Glas, ook veel andere kunstwerken te zien van cursisten van de diverse creatieve opleidingen, die verzorgd worden door de "Werckwinckel".10 april - eind mei 2022: Expositie Fantastisch!

Maak een spannende ontdekkingstocht langs fantasierijke schilderijen, tekeningen, foto's, keramiek, glas in lood en fusing. 

Op zondag 10 april vindt om 14.00 uur de feestelijke opening plaats in het cultureel centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek.

Een prachtig brandschilderwerk geïnspireerd op Susan Seddon Boulets "Guinevere" is een van de kunstwerken, die te zien is tijdens deze expositie.     Dit brandschilderwerk is vervaardigd door Gitan Glas.